Tösen & Zäta

Tösen & Zäta

Tösen, Zäta & Xl´s hyss & utmaningar...

Här kommer vi att skriva om våra hundar mer som en hyss eller berättarbok. Samma som Emils mamma hade fast den var endast med hyss.

Första dagen.

Nya stället.Posted by Taxinorr BLOGGEN Thu, November 05, 2009 08:50:34

NU äntligen var vi på väg till Gnesta för att hämta våra nyförvärv till vårt team.

En kille som vi ska kalla ZÄTA & en tjej för TÖSEN. Två under bara voffsingar från vår uppfödare Y- Stammens kennel .

Då vi var på väg ner så råkades vi missa en station med tåget från Arlanda målet var Södertälje Syd, men tåget´s stations röst sade bara Södertälje. Vi satt kvar & väntade & väntade tiden gick och tåget gick. Till slut så såg vi på varandra jag & min fru blicken syntes nog på lång väg för övriga som såg oss. HJÄLP vart är vi på väg!!!

Vi stannade i Vagnhärad ringde Yvonne vår uppfödare och förklarade situationen, inga problem sade rally Yvonne. Vips så var hon där, vi stod där som 4 hundar som varit på rymmen olovligt. Svansen mellan benen. Yvonne peppade upp oss snabbt som attan då började även våra svansar att vifta glatt.

Vi hade redan fått ett förhandsbesked om vilka hundar som var bokade till oss, men trevlig som Yvonne är så fick vi ändra oss om tyckte att det ej kändes rätt.

Jag sa det är bättre om hon valt, då kan jag skylla på henne om nå´t går felsmiley

Resan upp gick så bra som den bara kan gå. Inget gnäll eller pink i väskan på hela resan. Jag tror dom redan är rumsrena (vilka hundar vá). Klart att flygvärdinnorna ville se på dom, då kom det pyttelite gnäll. Men snabbt så somnade dom om.

PÅ plats i Kalix var det upptäcksfärd alá helahuset. Zäta sprang snabbt överallt medans Tösen var lite mer försiktig.

Inga kabelbrott eller andra bus från valparna första dygnet, fortsättning följer....

Åter till hemsidan www.taxinorr.com